Wij leveren aan

Horeca ondernemers die hun producten met zorg bereiden
 

Horeca ondernemers met passie en liefde voor hun vak gaan veel verder dan alleen de ‘voorkant’ van hun zaak. Eerlijk ondernemen vanaf de start stelt de ondernemer in staat om tevreden klanten te werven en te behouden. Het zijn vaak de betere eetgelegenheden en speciaalzaken die kiezen voor onze frituurolie. Het eindresultaat is voor hen belangrijker en hun bedrijfsvisie is gericht op de lange termijn. Zij ervaren dat onze olie in de eerste aanschaf wellicht iets duurder is dan de traditionele olie, echter onze olie gaat veel langer mee. De olie is langer houdbaar, er komen minder gifstoffen vrij en kan goed tegen hoge temperaturen waardoor het eindproduct mooier en gezonder uit de frituur komt.

 

Wat onze klanten zeggen over

                              HOSO high oleic oil

Menam Thai Kitchen Nijkerk

Menam Thai Kitchen heeft gekozen voor de HOSO high oleic oil van Flavoil, omdat het product in tests veel langer mee ging dan onze voorgaande olie. De kwaliteit van de bereide producten bleef hierbij hetzelfde of was zelfs beter. Doordat de olie langer mee gaat hoeven we minder in te kopen, en nog veel belangrijker, hebben we onze afvalstroom verkleint. Dit staat in lijn met onze visie om zo duurzaam mogelijk te werken met producten van hoge kwaliteit. De samenwerking met Egbert is erg goed, er wordt echt meegedacht en afspraken worden nagekomen.

 

De Wolfsberg, Groesbeek

Innoveren, kwaliteitsbewaking en goede zorg voor onze klanten staan hoog bij ons in het vaandel. Wij zijn voortdurend bezig om onze klanten op het hoogst mogelijke niveau te bedienen. Door het bereiden van onze maaltijden in HOSO high oleic oil nemen wij niet alleen de gezondheid van onze klanten zeer serieus maar kijken we tegelijkertijd ook naar de efficiëntie van onze keuken.
De olie gaat langer mee en is van zeer goede kwaliteit, dat zie je en dat proef je.

Cafetaria Twilight Zeewolde

Eigenaren Johan en Mascha zijn enorm enthousiast over onze HOSO zonnebloem olie. Goede frituurolie heeft altijd de aandacht gehad in ons bedrijf. Wij weten als geen ander dat frituren een negatief imago heeft. Door het gebruik van goede frituurolie, die niet alleen voordelen voor de gezondheid heeft maar ook duurzamer is in het gebruik, kunnen wij onze gasten nog beter bedienen. Wij zijn zeer tevreden over de smaak en kwaliteit van het eindproduct.

 

Restaurant Thailand Rotterdam

Simply the best is onze lijfspreuk! En dat begint bij het begin. De beste producten bereiden met de beste beschikbare bereidingsmiddelen. Dat geldt voor onze kruiden, sauzen maar zeker ook de frituurolie waarin wij onze producten frituren. Het is beter voor de gezondheid van de mens, dat vinden wij een meerwaarde! Natuurlijk moet de olie ook goed zijn van smaak en moeten onze gerechten ‘mooi’ uit de frituur komen. HOSO zonnebloem olie voldoet hieraan, bovendien gaat de olie veel langer mee dan de olie die we voorheen gebruikten.

Khorat Amsterdam

Wij maken al onze gerechten op traditionele wijze. Dit betekent verse gerechten met veel groeten, vlees, vis of kip. Uiteraard op smaak gebracht met de heerlijkste kruiden uit Thailand. Deze smaken mag je dan niet laten verpesten door goedkope olie welke de smaak van je product beïnvloed. Om die reden frituren wij met Flavoil High Oleic Olie. De smaken van de producten worden niet door de olie overheerst en ze komen met een mooi eindresultaat uit de frituur. Dat de olie langer mee gaat vinden wij ook een groot voordeel. We houden zo meer tijd over in de keuken en hebben aanzienlijk minder afval. Wil je een kwaliteit horeca zijn, begin dan bij het begin!

Fika Zeewolde

Vanaf het voortraject tot het eindtraject zijn wij erg tevreden over de manier van werken van Flavoil-Benelux. Ze denken mee in de werkomgeving en de persoonlijke benadering schept meteen een band. De prijs kwaliteit van de olie is gewoon goed, niet meer en niet minder! We hoeven minder te wisselen en schoon te maken waardoor we meer tijd overhouden voor hetgeen waar we goed in zijn. Duurzaamheid en gezondheid zijn zaken waar je als horeca ondernemer niet meer omheen kan vandaag de dag.

Eethuys Marktzicht Nijkerk

Vorig jaar, na een week testen, besloot Eethuys Marktzicht over te gaan op de high oleic oil van Flavoil Benelux. Hillie Bos van Eethuys Martkzicht is èèn en al lof over de olie: “Wij werken met verse friet en dat bevat veel meer vocht dan diepvries friet. Hierdoor kan de friet slapper worden wanneer deze wordt afgehaald, dit proces is echt verbeterd! Door de high oleic oil ziet de friet er veel mooier uit, is de friet knapperiger en is de smaak ook beter. Wij zijn meer dan tevreden!”

Struisenburg Horeca

Stadhuisplein in Rotterdam is een levendig plein waar diverse restaurants en bars gevestigd zijn. Cornelis, Amigo, Coconuts, ’t Fust en Plein zijn horeca ondernemingen die vallen onder de Struisenburg Horeca groep. Iedere onderneming heeft zijn eigen doelgroep en specialiteit. Onlangs zijn al deze horeca ondernemingen overgestapt op high oleic oil van Flavoil Benelux. De ervaren ondernemers hebben al verschillende oliën gebruikt en zijn zeer tevreden over de high oleic oil van Flavoil Benelux. Het product smaakt goed en de olie gaat veel langer mee. En dat komt weer ten gunste van de productiviteit.